Waarom complete formules beter werken

Pure extracten zijn minder effectief


Categorie: Libidopillen

Experimenten met de gezondheid

Wat mannen soms doen is zelf een actieve ingrediënt zoeken zoals l-arginine, maca of ginseng, en deze dan in hoge doses innemen. Dit is geen aan te raden manier om bijvoorbeeld het libido of de potentie te versterken.

De pillen van de fabrikanten die we hier vermelden hebben hun doses aangepast om een zo optimale verhouding te bekomen tussen werking en bijwerking. Vele van deze tonische stoffen hebben namelijk ook een limiet aan hun werkzaamheid, te veel ervan innemen zal de activiteit en goede werking van de stof niet meer beïnvloeden.

Er zijn ook gekende bijwerkingen bij inname van een te hoge dosis van een bepaald kruid. Dit staat los van de al gekende contra-indicaties voor bijvoorbeeld hart-patiënten met l-arginine.

De kracht van doordachte formules

Wat de fabrikanten vooral goed in zijn, is een optimale formule bedenken die volgens onderzoek en/of praktijkervaring leiden tot een goed werkzame pil of capsule. Vaker dan niet is de synergie tussen de verschillende natuurlijke stoffen in een product de sleutel tot een goede werking. Deze formules presteren dan ook stukken beter en hebben een veel krachtiger uitwerking dan bij gebruik van één of twee pure extracten.

Het combineren van deze stoffen tot dezelfde formule is een tijdrovende inspanning. Het is obviously ook minder praktisch om zelf met de weegschaal stoffen te gaan combineren, of om een tiental aparte capsules in te nemen, dan om een capsule uit een door een Europese of ander buitenlandse instantie gecontroleerde labo te kopen.

Wanneer pillen een vaak negatieve klantenbeoordeling krijgen kan dit te maken met een aantal factoren. Het vaakst voorkomend is een te lage dosis van een bepaalde werkzame stof. Maar het kan ook zijn dat een combinatie van de componenten uit de formule simpelweg te weinig effect heeft. De merknamen van de pillen op deze website hebben dit probleem niet. Ze bevatten een goede mix tussen een goed uitgekiende dosis en een rijkelijk samengestelde formule.

nuvialab vitality kopen Nuvialab Vitality heeft de meest complete formule op deze website. Het stimuleert het libido, het spermavolume, boost testosteron en draagt bij tot meer mannelijke seksuele vitaliteit en mentale weerbaarheid. Het kan worden gebruikt om zowel sportprestaties als seksuele prestaties te verbeteren.

De belangrijkste fabrikanten

Toen we aan deze website begonnen lag de internationale markt bijna volledig in handen van Leading Edge Health, een bedrijf met een uitgebreid onderoek en marketing bureau. De kwaliteit van deze pillen is zo goed dat ze na twintig jaar vele formules goed blijven verkopen. We rekenen VigRX Plus en Semenax tot de wereldwijd meest verkochte producten in hun categorie.

In navolging van het succes van Leading Edge Health kwamen er een aantal Europese fabrikanten bovendrijven die elk een productlijn uitbouwen met pillen van goede kwaliteit. Ze maken gebruik van gecontroleerde Europese labo's en productie eenheden waardoor de zuiverheid van de gebruikte grondstoffen met zekerheid kan worden gegarandeerd.

Zo kwamen we uit op een Engels bedrijf dat intussen marktleider is geworden in de sector. Zij verzorgen de marketing, promotie en verkoop van producten van verschillende dochterbedrijven. Zij zijn verantwoordelijk voor de producten van Leading Edge Health en worden onder licentie nagemaakt in een Europese variant met een specifieke licht gewijzigde samenstelling. Deze merken zijn specifiek bedoeld voor de Europese markt en maken gebruik van de wereldwijde bekendheid van de originele merknaam.

Zij beheren ook het assortiment van Viaman ook zeer interessant. De productlijn van deze fabrikant voldoet aan de hoogste verwachtingen. Alle producten hebben bij de meeste mannen uit de doelgroep een goede uitwerking, wat de stijgende naambekendheid en populariteit verklaart.

De laatste twee jaar valt ons intussen ook de kwaliteit van de producten van het Europese NuviaLab op. De verhoudingen en unieke mix van werkzame stoffen getuigt van een degelijke expertise in het gebruik van natuurlijke stoffen en mineralen die een gunstige impact hebben op de mannelijke seksualiteit. Het bedrijf levert ook snel aan huis, via een koerierdienst binnen Europa en heeft een uitstekende klantenondersteuning.

Een gevoel van veiligheid

Niet alleen de kwaliteit en zuiverheid van de gebruikte ingrediënten is dus belangrijk, maar ook de formule en de garantie dat de capsules en pillen worden gemaakt in een gecontroleerd labo. Daarnaast is ook het comfort voor de klanten tegenwoordig van esssentiëel belang. We zijn veeleisender geworden dan vroeger, en raken gewend aan snelle levertermijnen, of de luxe van het betalen bij ontvangst. De meeste (en alle merken die hier worden getoond) leveren pakketten af met een geldig traceernummer, en kunnen van moment van aankoop tot de aflevering worden opgevolgd.

Daarom hebben al deze bedrijven een efficiënt en klantvriendelijke ondersteuning via contactformulieren, email of telefoon. U bent bij deze zeker van ontvangst of een correcte benadering van eventuele problemen bij de verzending. Vaak worden pakketten kostenloos opnieuw verzonden als duidelijk blijkt dat een pakket is verloren gegaan tijdens de verzending

Dit artikel werd gepubliceerd op 14 juli 2022

     
     
     

Relevante producten

NuviaLab Vitality
nuvialab vitality kopen Bevat oa. Vitis vinifera, Malus pumila, Crocus sativus, Ashwagandha, Magnesium, Panax ginseng, Astragalus, Zink, Rijstzemelenextract, vitamine E , Selenium, BioPerine®, vitamine B12 , vitamine B6, foliumzuur
»

Viaman Plus
viaman plus kopen Bevat oa. Panax Ginseng, Ashwagandha, Ginkgo Biloba, Rode biet, Saw Palmetto , Maca, L-Arginine, Selenium, Zink, Fenegriek, Tyrosine
»


naarboven


Lees meer over dit onderwerp

afbeelding bij artikel Meer testosteron door fenegriek
Hoe zorgt fenegriek voor de aanmaak van testosteron?
afbeelding bij artikel Is Ginseng gevaarlijk?
De invloed van panax ginseng op de bloedstolling
afbeelding bij artikel Effect van Panax ginseng op bloedverdunners
Het effect van kruidenpreparaten met ginseng op bloedverdunners
afbeelding bij artikel Vergroot horny weed de penis?
Het effect van horny goat weed op de grootte van de penis
afbeelding bij artikel Hoe werkt een erectiepil?
De onderlinge verschillen tussen natuurlijke erectiepillen
afbeelding bij artikel Het verschil tussen pillen voor penisvergroting en erectiepillen
Het subtiele verschil tussen erectiepillen penisvergrotingspillen
afbeelding bij artikel Waarom boosten veel erectiepillen testosteron?
De effecten van testosteron op het libido, de erectie, en de aanmaak van sperma
afbeelding bij artikel Waarom verbetert Ginseng de seksualiteit?
De effecten van Ginseng op het libido, de erectie, en de aanmaak van meer sperma
afbeelding bij artikel Risico's van erectiepillen
Zijn de psychologische effecten van Ginkgo etc.. gevaarlijk?
naarboven


Reacties

• Nog geen reacties geplaatst

Wees de eerste! Reageer en help andere bezoekers door je mening te delen.
Reageer op dit artikel

naarboven