Penispomp tegen erectiestoornis

Het effect van een penispomp op een erectiestoornis


Categorie: Penispompen

Een penispomp is een van de weinige behandelingsopties voor het onvermogen om een ​​erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor succesvolle penetratie tijdens de seks (erectiestoornis).

Een penispomp bestaat uit een plastic buis die over de penis past, een handpomp of een pomp op batterijen die aan de buis is bevestigd en een band die om de basis van de penis past als deze eenmaal rechtop staat (vernauwingsring).

Een penispomp wordt ook een vacuümpomp of een vacuüm-erectieapparaat genoemd.

Penispomp bij erectiestoornissen

Erectiestoornissen zijn een veelvoorkomend probleem, vooral na een prostaatoperatie en bij oudere mannen.

Naast klassieke geneesmiddeln zijn er ook ander behandelingen voor erectiestoornissen. Het gaat dan over medicijnen die via de punt van uw penis in de buis worden ingebracht die urine en sperma (urethra) vervoert, injecties die u in uw penis injecteert (penisinjecties) en chirurgisch geplaatste penisimplantaten.

Een penispomp kan een goede keuze zijn als deze behandelingen bijwerkingen veroorzaken, niet werken of niet veilig voor je zijn.

Penispompen kunnen om verschillende redenen een goede behandeling zijn bij een erectiestoornis:

Penispompen zijn effectief.
Met oefening en correct gebruik kan de meerderheid van de mannen een erectie krijgen die voldoende is voor seks.

Penispompen vormen minder een risico dan andere behandelingen.
Het risico op bijwerkingen of complicaties is lager dan bij elke andere behandeling van erectiestoornissen.

De totale kosten zijn lager.
Na de eerste aankoop kost het gebruik van een penispomp minder dan elke andere behandeling van erectiestoornissen.

Penispompen zijn niet-invasief.
Ze vereisen geen operatie, het inbrengen van medicijnen in de punt van de penis of penisinjecties.

Penispompen kunnen met andere behandelingen worden gebruikt.
Een penispomp kan samen met medicijnen of een penisimplantaat worden gebruikt. Voor sommige mannen werkt een combinatie van behandelingen voor erectiestoornissen het beste.

Het gebruik van een penispomp kan u helpen de erectiele functie terug te krijgen na bepaalde medische ingrepen. Het gebruik van een penispomp kan bijvoorbeeld helpen bij het herstellen van het vermogen om een ​​natuurlijke erectie te krijgen na een prostaatoperatie of na bestralingstherapie voor prostaatkanker.

bathmate hydro7 hercules kopen De Bathmate Hydro7 - Hercules is de nieuwste generatie Bathmate modellen van het type X30 en geschikt voor een penis van 5cm tot 18 cm. Dit populaire apparaat wordt verkocht in 90 landen en is 's werelds bestverkochte penispomp.

Risico's

Hoewel penispompen veilig zijn voor de meeste mannen, zijn er enkele potentiële risico's, bijvoorbeeld:

U loopt een verhoogd risico op bloedingen als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt.

Een penispomp is mogelijk niet veilig als u sikkelcelanemie of een andere bloedaandoening heeft. Deze aandoeningen kunnen u vatbaar maken voor bloedstolsels of bloedingen.

Vertel uw arts over al uw gezondheidsproblemen en alle medicijnen die u gebruikt, inclusief kruidensupplementen. Dit helpt mogelijke problemen te voorkomen.

Bijwerkingen

Bijwerkingen van het gebruik van een penispomp kunnen zijn:

Kleine rode stippen (petechiën). Dit wordt veroorzaakt door een bloeding onder het oppervlak van de huid van de penis.

Gevoelloosheid, kou of een blauwachtige huid. Dit kan gebeuren wanneer de vernauwingsband op zijn plaats zit.

Pijn of blauwe plekken. Als u weet hoe u de penispomp correct gebruikt, kunt u letsel aan uw penis voorkomen.

Gevoel van opgesloten sperma. U kunt het gevoel hebben dat uw sperma vastzit wanneer u ejaculeert, of ejaculatie kan pijnlijk zijn. Sommige fabrikanten maken vernauwringen met een kleine uitsparing die hierbij kunnen helpen.

Penispompen hebben nog enkele andere mogelijke nadelen:

Onnatuurlijk aanvoelende erecties.
Penispompen kunnen een erectie veroorzaken die niet natuurlijk of spontaan aanvoelt. Mogelijk heeft u een gebrek aan stevigheid aan de basis van de penis, waardoor de penis meer kan draaien of draaien dan bij een natuurlijke erectie.

Onhandigheid.
Het gebruik van een penispomp vereist geduld en begrip van zowel u als uw partner. Het kan even duren voordat u vertrouwd raakt met het apparaat.

Handmatige coördinatie is vereist. Penispompen vereisen het gebruik van handen en vingers om te werken, wat voor sommige mannen of hun partners een probleem kan zijn.

Hoe bereid je je voor?

Wanneer u uw arts raadpleegt over erectiestoornissen, wees dan voorbereid op het beantwoorden van een aantal vragen over uw gezondheid en uw symptomen. In sommige gevallen heeft erectiestoornissen een onderliggende oorzaak die kan worden behandeld.

Afhankelijk van uw toestand, moet u mogelijk een arts raadplegen die gespecialiseerd is in de behandeling van urineweg- en voortplantingsstoornissen (uroloog).

Om te bepalen of een penispomp een goede behandelingsoptie voor u is, kan uw arts vragen stellen over:

bathmate hydroxtreme 7 kopen De Bathmate HydroXtreme 7 (X30) is de nieuwe opvolger voor de Bathmate HydroMax Extreme van het type X30 en geschikt voor een penis tot 21 cm. Dit model wordt verkocht met een handige externe pomp voor extra comfort.

  • Eventuele ziekten die u nu heeft of in het verleden heeft gehad
  • Alle verwondingen of operaties die u heeft gehad, vooral die met uw penis, testikels of prostaat
  • Welke medicijnen u neemt, inclusief kruidensupplementen?
  • Welke behandelingen voor erectiestoornissen u hebt geprobeerd en hoe goed ze werkten?
Uw arts zal waarschijnlijk een lichamelijk onderzoek doen, waarbij meestal uw geslachtsdelen worden gecontroleerd en uw hartslag in slagaders in verschillende delen van uw lichaam (perifere slagaders) wordt gevoeld.

Uw arts kan een digitaal rectaal onderzoek (DRE) uitvoeren om uw prostaatklier te controleren. Tijdens een DRE zal uw arts voorzichtig een gesmeerde, gehandschoende vinger in uw rectum steken om het oppervlak van de prostaat te voelen.

Als de oorzaak van uw erectiestoornis al bekend is wanneer u naar uw arts gaat, is uw afspraak misschien minder ingewikkeld.

Een penispomp kiezen

Sommige penispompen zijn zonder recept verkrijgbaar, maar raadpleeg uw arts voordat u er een aanschaft. Uw arts kan een specifiek model aanbevelen of voorschrijven. Op die manier weet je zeker dat het aan je behoeften voldoet en dat het is gemaakt door een gerenommeerde fabrikant.

Penispompen die online, in tijdschriften en seksadvertenties beschikbaar zijn, zijn mogelijk niet veilig of effectief. Zorg ervoor dat de penispomp die u gebruikt een vacuümbegrenzer heeft, die voorkomt dat de druk te hoog wordt en uw penis beschadigt.

TIP: Voordat u voor de eerste keer een penispomp gebruikt, kunt u eventueel schaamhaar bij de basis van uw penis bijknippen of scheren, zodat het niet in de ring blijft haken.

Penispompen voor penisvergroting

Veel advertenties in tijdschriften en op de internet markt penispompen met de bewering dat ze kunnen worden gebruikt om de penis te vergroten, maar er is geen bewijs dat ze voor dit doel werken. Pogingen om een ​​penispomp specifiek te gebruiken om uw penis te vergroten, kunnen letsel veroorzaken.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van een penispomp vereist een paar eenvoudige stappen:

Plaats de plastic buis over de penis. Gebruik een handpomp of elektrische pomp die aan de buis is bevestigd om een ​​vacuüm in de buis te creëren en bloed in de penis te trekken. Zodra u een erectie heeft, schuift u een rubberen vernauwingsring rond de basis van de penis. Dit helpt u de erectie te behouden door het bloed in de penis te houden. Verwijder het vacuümapparaat. De erectie duurt meestal lang genoeg om seks te hebben. Laat de spanring niet langer dan 30 minuten op zijn plaats zitten - het te lang afsnijden van de bloedstroom kan de penis beschadigen.

Resultaten

Het gebruik van een penispomp zal erectiestoornissen niet genezen, maar het kan een erectie tot stand brengen die stevig genoeg is om geslachtsgemeenschap te hebben. Mogelijk moet u het gebruik van een penispomp combineren met andere behandelingen, zoals het nemen van medicijnen voor erectiestoornissen

Dit artikel werd gepubliceerd op 15 augustus 2022

     
     
     

Relevante producten

Bathmate Hydro7 Hercules
bathmate hydro7 hercules kopen De Bathmate Hydro7 - Hercules is de nieuwste generatie Bathmate modellen van het type X30 en geschikt voor een penis van 5cm tot 18 cm. Dit populaire apparaat wordt verkocht in 90 landen en is 's werelds bestverkochte penispomp.
»

Bathmate HydroXtreme 7
bathmate hydroxtreme 7 kopen De Bathmate HydroXtreme 7 (X30) is de nieuwe opvolger voor de Bathmate HydroMax Extreme van het type X30 en geschikt voor een penis tot 21 cm. Dit model wordt verkocht met een handige externe pomp voor extra comfort.
»

Vacurex
vacurex kopen Vacurex is een pomp die door middel van een vacuum de erectie kan verbeteren. De pomp wordt met de hand bediend en wordt geleverd met of zonder extra glijmiddel.
»

naarboven


Lees meer over dit onderwerp

afbeelding bij artikel Penis vergroten, weggegooid geld?
Hoe vergroot je de penislengte, en hoe lang blijft het effect duren?
afbeelding bij artikel Fraude met penispompen in Amerika
De terugbetaling van penispompen, een probleem voor gezondheidszorg
afbeelding bij artikel Forum voor mannen om te praten over penisvergroting
Een aantal interessante fora voor mannen
afbeelding bij artikel De Andropenis Gold gaf al aan duizenden mannen een grotere penis
Wat de Andropenis Gold resultaten teweegbrengen
afbeelding bij artikel Chirurgische penisvergroting, krijgen mannen waar zij voor betalen?
Het verhaal achter een chirurgische ingreep
naarboven


Reacties

• Nog geen reacties geplaatst

Wees de eerste! Reageer en help andere bezoekers door je mening te delen.
Reageer op dit artikel

naarboven