Disclaimer

Hallo en welkom op deze pagina,

Ik ben Frank, werkzaam als affiliatie marketeer en beveel op deze website producten aan waarvoor ons bedrijf commissie verdient als dit leidt tot een verkoop. Ik hoop dat deze disclaimer mijn intentie aantoont om een eerlijke en gerenommeerde website te runnen.

De informatie op deze website wordt niet gegeven door professionele medische teams of bevoegde artsen. Dit is informatie gebaseerd op de ervaringen en het persoonlijk oordeel van het affiliatie marketing team, en op de beweringen van de fabrikanten van deze producten. De artikels zijn gebaseerd op referenties die te raadplegen zijn bij de bronvermelding.

De producten en diensten zijn afkomstig van affiliatie links en bedrijven. We ontvangen alleen  een commissie voor aankopen die voortvloeien uit het gebruik van deze website. We kunnen geen diagnoses geven aan klanten; evenmin zijn deze producten bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen en voorkomen. Als u een voorgeschiedenis heeft van gezondheidsproblemen, wordt u aangeraden uw arts te raadplegen voordat u de producten koopt en gebruikt.

Lees de garanties en voorwaarden goed door voordat u tot aankoop overgaat, want dat laatste betekent dat u er volledig mee akkoord gaat. Bovendien kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor iets dat gebeurt met klanten die de producten en diensten kopen.

De producten en diensten zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door volwassenen. Alle vragen met betrekking tot uw gezondheid moeten worden gericht aan uw arts.