Wat is Semen Cuscuta?

Semen Cuscuta Semen cuscutae is een bekend Chinees medicijn en heeft meerdere biologische functies, zoals een antioxiderende functie en het is goed voor de immuunregulatie.

We vinden het tegenwoordig terug in de modernste generatie libido en erectie stimulerende middelen van verschillende fabrikanten. Is dit gebaseerd op onderzoek? Jazeker..

Seksuele functies

Semen Cuscuta bevat, net zoals Butea Superba en Epimedium Sagittatum (Horny Goat Weed) een groot aantal flavonoïden. Dit zijn organische verbindingen die oa. worden geassocieerd met een verhoging van het testosteron niveau. (Bron : The total flavones from Semen cuscutae reverse the reduction of testosterone level and the expression of androgen receptor gene in kidney-yang deficient mice)

Het verhoogt ook de synthese van stikstofmonoxide (NO), een stof die de spieren relaxeert en de bloedvaten wijder maakt. (Bron)

Formules die een erectiestoornis pogen tegen te gaan door het verhogen van de aanmaak van NO en testosteron via plantaardige nutriënten hebben dus een meerwaarde als zij ook Cuscuta bevatten.

Cuscuta verhoogt het libido en bevordert het seksuele welzijn, vooral wanneer het wordt gecombineerd met panax ginseng. De verbeterde potentie die je kunt krijgen van het kleine dodderzaad is opmerkelijk. We schrijven de opmerkelijke goede werking van de VigRX producten dan ook deels toe aan de toevoeging van deze combinatie in de formule.

Cuscuta effect op sperma

Er werd klinisch onderzoek gepubliceerd naar de effecten van cuscuta op de aanmaak van sperma. Deze studie richt zich op de spermakwaliteit, de beweeglijkheid van de zaadcellen in het sperma, en daarmee ook naar de vruchtbaarheid. Er blijkt wel degelijk een verband te bestaan tussen het toedienen van cuscuta en een ondersteuning en stimulatie van de functie van de reproductie organen.

Er kan dus een aantoonbare verbetering van de spermakwaliteit en de aanmaak van meer sperma worden vastgesteld. (Bron)

Mogelijke bijwerkingenMeer uitleg over de werking van Cuscuta

Semen cuscutae wordt al duizenden jaren door de Chinezen gebruikt om de aanmaak van sperma en impotentie te behandelen. Het wordt verkregen uit Cuscuta chinensis zaden. De zaden moeten rijp en droog zijn voordat het kruid eruit wordt gehaald.

Semen cuscutae flavonen kunnen een erectiestoornis behandelen door deficiëntiesymptomen in de nieren om te keren. Dit wordt bereikt door de androgenen en testosteron niveaus in zowel de testikels als de nieren te herstellen.

Cuscuta chinensis is een parasitaire plant. Het zaad wordt vaak gebruikt als een tonicum voor lever en nieren in kruidengeneesmiddelen. Cuscuta chinensis heeft farmacologische toepassingen, het heeft een antioxiderende werking, vertraagt het verouderingsproces en heeft immuunstimulerende eigenschappen. Het wordt gebruikt om de seksuele functie te verbeteren, veroudering tegen te gaan, en het immuunsysteem te versterken. Flavonoïden en lignanen zijn de belangrijkste chemische bestanddelen. (Bron).

In de Chinese traditionele geneeskunde wordt Semen Cuscuta gecombineerd met Chinese vruchtenextracten (Fructus Schisandrae, Fructus Lycii en Fructus Rubi) tegen vruchtbaarheidsproblemen, een erectiestoornis of frequent urineren als gevolg van een verminderde werking van de nieren.

Een andere benaming voor Semen Cuscuta is Dodder seed (Cuscuta spp.). De originele Chinese benaming is Tu Si Zi.


Voordelen

  • geeft energie
  • verhoogt het libido
  • stimuleert testosteron aanmaak
  • stimuleert de bloedstroom
  • ondersteunt het mannelijke voortplantingssysteem
  • verbetert de kwaliteit van sperma
  • versterkt de seksuele functie
  • vertraagt veroudering
  • verbetert de urogenitale functies


Bevatten Semen Cuscuta

Semen Cuscuta is een belangrijke component in volgende producten:

Erectiepillen
Seksuele uithouding
naarbovenErvaringen met Semen Cuscuta

• Nog geen ervaringen geplaatst

Wees de eerste en help andere bezoekers door je ervaring met Cuscuta te delen!
Mijn ervaring met Semen Cuscuta

naarboven